9. setkání absolventů VŠZ po 50 letech v roce 2015

Setkání absolventů VŠZ po 50 letech v roce 2015
Dne 11. května 2015 uvítala Česká zemědělská univerzita v Praze své absolventy, kteří úspěšně ukončili studium na tehdejší Vysoké škole zemědělské v Praze v roce 1965. Setkání se zúčastnilo 126 studentů Agronomické fakulty, Provozně ekonomické fakulty a Mechanizační fakulty.



Účastníci si prohlédli areál i interiéry fakultních budov, zúčastnili se slavnostní vědecké rady. Posezení v Klubu C bylo zpestřeno vystoupením univerzitního hudebního orchestru ČZU Life Orchestra a Trubačského půlkruhu Fakulty lesnické a dřevařské. Odpolední program vyvrcholil společenským setkáním všech absolventů se členy současného vedení univerzity v Klubu C.

Fotografie ze setkání si můžete prohlédnout v Galerii ka.czu.cz.

Krátké video naleznete zde

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.